Slavné osobnosti a jejich přístup k udržení mládí: NMN a NAD+

Slavné osobnosti a jejich přístup k udržení mládí: NMN a NAD+

Vítejte na našem blogu, kde se dnes podíváme na to, jak se známé osobnosti zajímají o aktuální trendy v oblasti wellness a péče o zdraví. Budeme zkoumat látky, jako jsou NMN (nikotinamid mononukleotid) a NAD+ (nikotinamid adenin dinukleotid), které hrají klíčovou roli v našem těle a jsou důležité pro různé buněčné procesy. Které osobnosti se zajímají o tyto látky a jaký je důvod? Pojďme se na to podívat podrobněji.

Obrázek zobrazuje molekulu NAD+ (nikotinamidadenindinukleotid) v detailním pohledu. Molekula je tvořena adeninovou a nikotinamidovou částí, propojenou fosfátem. Barvy molekuly jsou na obrázku výrazné a kontrastní, což umožňuje snadno rozlišit jednotlivé složky. Průhledné atomy doplňují celkový dojem o struktuře molekuly. Obrázek má vědecký a biologický charakter a mohl by sloužit jako vzdělávací materiál o NAD+ a jeho roli v buněčném metabolismu a energetických procesech.

 

Kendall Jenner a Hailey Bieber:

Kendall Jenner a Hailey Bieber jsou dvě z nejznámějších modelek na světě. Obě jsou také známé svým zdravým životním stylem a zájmem o wellness. Otevřeně mluví o tom, že pravidelně podstupují terapii NAD+.

Terapie NAD+ je způsob, jak zvýšit hladiny NAD+ v těle. NAD+ je důležitá molekula, která hraje roli v mnoha biologických procesech, včetně stárnutí, metabolismu a imunitního systému.

Jenner a Bieber tvrdí, že terapie NAD+ jim pomáhá cítit se lépe a vypadat lépe. Říkají, že jim pomáhá zvýšit energii, zlepšit náladu a snížit stres.

Jejich zkušenosti jsou v souladu s výsledky některých studií, které naznačují, že terapie NAD+ může mít řadu potenciálních výhod.

 

Justin Bieber:

Justin Bieber je další celebrita, která se otevřeně vyjadřuje o tom, že podstupuje terapii NAD+. Bieber uvedl, že terapie NAD+ mu pomáhá bojovat s chronickými zdravotními problémy, jako je chronická únava a bolest.

Bieber také podstupuje hyperbarickou kyslíkovou terapii (HBOT). HBOT je léčebný postup, který využívá vysoký tlak kyslíku k léčbě různých zdravotních problémů, včetně úrazů, zánětu a stárnutí.

Bieberova zkušenost je v souladu s výsledky některých studií, které naznačují, že HBOT může mít řadu potenciálních výhod.

 

Adele:

Zpěvačka Adele údajně ztratila váhu díky dietě Sirtfood. Tato dieta zahrnuje potraviny bohaté na sirtuiny, skupinu proteinů, které regulují různé biologické cesty, včetně stárnutí.

Sirtuiny mohou být také zvýšeny pomocí doplňků stravy, jako je NMN a NAD+.

Adele nikdy nepotvrdila, že podstupuje terapii NAD+ nebo užívá doplňky stravy NMN, ale její ztráta hmotnosti může být důkazem toho, že tyto látky mohou být účinné při snižování hmotnosti.

 

Jennifer Aniston a Vanessa Paradis:

Jennifer Aniston a Vanessa Paradis jsou další dvě herečky, které se otevřeně vyjadřují k výhodám terapie NAD+. Aniston je známá tím, že pravidelně podstupuje terapii NAD+ a Paradis se nechala slyšet, že tato terapie je součástí jejího wellness režimu.

Obě herečky jsou známé svým mladistvým vzhledem a energií, což může být důkazem účinnosti terapie NAD+.


Sestry Kardashianovy:

Sestry Kardashianovy jsou dalšími celebritami, které se nechaly slyšet, že pravidelně podstupují terapii NAD+. Tyto reality televizní hvězdy jsou známé svým zájmem o wellness trendy a terapie NAD+ je jedním z nich.

Jejich zářivá pleť a energie mohou být důkazem účinnosti těchto doplňků.

agemeds nmn nad+ celebrity

Joe Rogan a Ben Greenfield: 

Joe Rogan a Ben Greenfield jsou dvě známé celebrity, které se otevřeně vyjadřují k výhodám NMN a NAD+. Obě tyto molekuly jsou důležité pro zdraví a stárnutí a mají potenciál nabídnout řadu výhod.

Joe Rogan

Joe Rogan je populární moderátor podcastu Joe Rogan Experience a komentátor UFC. Rogan je známý svým zájmem o zdraví a wellness a často diskutuje o těchto tématech ve svém podcastu.

V roce 2022 Rogan diskutoval o NMN a NAD+ s Dr. Davidem Sinclairem, profesorem genetiky na Harvardově univerzitě. Sinclair je jedním z nejvýznamnějších světových odborníků na stárnutí a jeho práce na NMN a NAD+ je průkopnická.

Rogan se Sinclairem diskutovali o výhodách NMN a NAD+ pro zdraví a stárnutí. Rogan uvedl, že začal užívat NMN, aby zlepšil svou energii a kognitivní funkce.

Ben Greenfield

Ben Greenfield je fitness guru a autor knih o zdraví a wellness. Greenfield je známý svými extrémními tréninkovými režimy a svým zájmem o pokročilé technologie pro zlepšení výkonu.

Greenfield užívá NMN jako součást svého režimu pro zdravé stárnutí. V roce 2023 napsal článek pro svůj web, ve kterém sdílel své zkušenosti s užíváním NMN.

Greenfield uvedl, že začal užívat NMN, aby zlepšil svou regeneraci po tréninku a snížil poškození buněk. Uvedl také, že NMN mu pomohl zvýšit energii a zlepšit kognitivní funkce.

Tyto celebrity a mnoho dalších se obracejí k terapii NAD+ a doplňkům NMN jako součásti svých wellness rutin. Ať už je to pro zvýšení energetických hladin, zlepšení kognitivní funkce, snížení bolesti a nepohodlí, nebo pro zlepšení sportovních výkonů, tyto molekuly hrají klíčovou roli v jejich zdravotních a wellness režimech.

Zpět na blog